Zelf eerst sportsessies ervaren? Start met een gratis proefweek!

Start jouw maintrain avontuur

Over maintrain

Het draait om jou

De maintrain formule

Ontdek jouw Maintrain

Maintrain is ontstaan met het idee dat alles om jou draait! Jij bent belangrijk en jij hebt jouw persoonlijke doel. Natuurlijk gaat het bij sport om resultaten. Dat begrijpen we. Toch is er meer. En dus vinden wij dat sport en beweging vooral heel erg leuk moet zijn. Het is onze missie om jou hierin te ondersteunen, zodat jij geniet van jouw Maintrain-avontuur.

Maintrainers

Jouw avontuur start met fantastische Maintrainers. Zij begeleiden je én inspireren jou om het beste uit jezelf te halen. Onze professionele trainers weten waar ze over praten. Ze verstaan hun passie voor het vak door continue bijscholing en belangstelling in nieuwe ontwikkelingen. Zo blijf jij up-to-date in jouw sportbehoefte. Dat voelt verantwoord en goed.

Sporten met een smile

Bij Maintrain telt iedereen mee, ongeacht niveau, leeftijd of achtergrond. Jij bent dus van harte welkom. We passen de (groep)workouts aan, zodat jij je op je gemak voelt en op jouw manier vooruitgang boekt. Intussen ervaar jij een gezonde dosis sportplezier en werken we samen aan jouw welzijn en succes!

Leukste uur van de dag

Je doet het niet alleen. Iedereen bij Maintrain staat klaar om je met open armen te ontvangen en op te vangen. Dat geldt ook voor diegenen die jou voorgingen. Samen werken we aan onze workouts, steunen elkaar en vieren elkaars successen. Pas op: het leukste uurtje van je dag staat voor de deur! Gegarandeerd dat je met een lach op je gezicht naar buiten loopt.

MEET THE mainTRAINERS

Michelle

Michelle

Michelle is het brein achter Maintrain. Ze is een enthousiaste en gedreven trainer, zonder ophouden. Vooral als het gaat over bijscholing en nieuwe ontwikkelingen loopt Michelle voorop. Zo zorgt ze dat ze zichzelf én anderen scherp houdt. Al op jonge leeftijd was ze actief in de paardensport en deed mee aan verschillende competities. Daarna werd ze bevangen door CrossFit. De combinatie tussen paardrijden en fitness klonk als muziek in de horen. Na het behalen van het HBO Facility Management diploma besloot ze zich dan ook direct om te scholen als Ruitervitaalcoach en CrossFit Level 1 coach.

‘Hoe meer je leert, hoe meer je erachter komt dat je méér wil weten’, is Michelle haar motto. Er volgden dus nog een aantal cursussen en opleidingen: MILO certified personal trainer, WeLift Weightlifting coach en Sterkher pre- en postnataal fitness coach. Sinds 2021 bestaat EquFit Personal Training (de paardentak) en sinds 2022 is Maintrain ontstaan, de Crossfit/Hyrox tak. Nu snap je waar die paardenkracht van Michelle vandaan komt.

Jasper

Jasper

Jasper is de gezelligheid zelve. Start een gesprek met hem en je gaat het komende half uur nog niet naar huis. Gelukkig kun je lekker chillen in onze Maintrain Lounge 😉

Sinds 2016 is Jasper actief als personal- en groepstrainer. Hij geniet van de sociale interactie en gaat ‘aan’ van de goede energie evenals sfeer bij individuen en groepen! Jasper kom je tegen bij de WOD en Hyrox lessen. Je treft hem óf bezweet aan tijdens een waanzinnige workout óf kletsend in de lounge.

Even zonder gekkigheid, Jasper is getrouwd met Jolien en heeft twee kids, Bob & Juul. Cultureel werk is zijn achtergrond. Jasper geniet van het actief zijn in de natuur; wandelen, hardlopen, de bergen in. Als het maar lekker actief is. Daarnaast kan hij ook genieten van een lekker uurtje krachttraining met een uitdagende (conditionele) WOD als afsluiter.

Roos

Roos

Roos is als een bommetje energie. Ze maakt een sport van bewegen en staat voor iedereen klaar. Hoewel klein van stuk is ze groots in presteren. Wat een power heeft ze! Als fanatieke crossfitster vind je haar dan ook bij de WOD én de Hyrox. Ooit startte deze Hilvarenbeekse in Tilburg met hockey. Tot haar 18e hockeyde Roos met veel plezier, daarna rolde haar passie voor sport de wereld van Crossfit in. Je zult je bij Roos meteen op je gemak voelen.

Roos studeert op dit moment Integrale Veiligheidskunde in Rotterdam. Daarvóór studeerde ze ‘Sport en Bewegen’, met specialisatie in Speciale Uniforme Beroepen. Daarbij sleepte ze verschillende certificaten, zoals Fitvak A, binnen. 

Met Roos aan boord hebben we de kracht in huis om op een veilige en energieke manier het allerbeste uit jou te halen. Beloofd.

Job

Job

Job is onze alleskunner! Naast dat Job zichzelf altijd naar het hoogste niveau tilt, stimuleert hij vooral jou in je sportavontuur. Deze motivator is dus méér dan een ‘Jobcoach’. Met zijn rijke ervaring in (kracht)training is hij met zijn kennis en kunde jóuw coach. Dat maakt deze gecertificeerd Milo Personal Trainer tot de perfecte coach om samen met jou aan je persoonlijke doelen te werken. Van zijn enthousiasme krijg je direct energie om te bewegen en te sporten.

Job legt, dankzij zijn zonnige energie, met gemak wat zonnepanelen op het dak. Daarnaast is hij actief met de creatie van campertjes én werkt hij op Biologisch Boerderij ‘t Schop.
Je treft ‘m tijdens de WOD, Weightlifting lessen, of tijdens zijn favoriete workout ‘Murph’ welke bestaat uit heel veel pull-ups, push-ups en squats.

Jouw naam

Word ook Maintrainer

Bij Maintrain geloven we in co-creatie in plaats van concurrentie. Daarom werken we graag samen met ZZP’ers die grote ambities hebben, net als wij.

Ben jij een vakidioot die klaarstaat om je expertise met de wereld te delen? Heb je continue drang naar het ‘waarom’ en ‘hoe’? Wil jij beter worden in wat je doet door kennis en ervaring te combineren? De koffie staat klaar!

Interesse? Neem contact op via info@maintraincoaching.nl, en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Certificaten en opleidingen van maintrain

Binnen Maintrain zijn wij gecertificeerd voor: 

Totale workouts en begeleiding door experts

Dit is maintrain

personal trainers

Workouts

Lounge bar

Start vandaag en word onderdeel van de community

Elevate connect sustain

Al wat je moet weten

frequently asked questions

Onze openingstijden verschillen per dag. Kijk dus even in de agenda via ‘deze link’. Er zijn zowel in de ochtend als avond groepstrainingen. Ook kun je in de ochtenden en avonden zelf trainen in de open gym. In het weekend zijn we in de ochtend geopend.

Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen, bijvoorbeeld 1, 2 of een onbeperkt aantal credits in de week. De credits krijg je voor een hele maand. Je mag deze dus in die betreffende maand inzetten, zoals jou het uitkomt. Met een abonnement mag je álle groepslessen volgen EN gebruik maken van de open gym, dit kost je ook een credit.
Dat kan zeker! Koop een rittenkaart bij de een en sluit een sportabonnement af bij de ander. Of regel bij beide sportbedrijven een rittenkaart. Let er wel op dat we werken met andere ledensystemen. Je hebt daarom twee apps nodig om je in te schrijven.
WOD staat voor ‘Workout of the Day’ en is een afgeleide van Cross Fit trainingen. Tijdens de les wordt er aandacht besteed aan krachttraining en de techniek achter de uitvoering. Nadien sluiten we af met een conditionele workout. Voor de WOD maakt het niet uit wat je niveau is, de workouts zijn altijd zo te schalen dat ze voor iedereen haalbaar zijn.
HYROX is een opkomend fitnessconcept en bestaat uit zowel hardlopen als hoge intensiteit krachttraining. Een volledige HYROX bestaat uit 8 kilometer hardlopen, waarna je na elke kilometer een oefening uitvoert. Deze oefeningen zijn altijd hetzelfde, waardoor je goed kunt testen of je fitheid verbeterd is. Uiteraard doen we in een training geen hele HYROX. In plaats daarvan pikken we er kleine stukjes uit die we samen gaan trainen. Ook deze trainingen zijn voor elk niveau.
De 8 onderdelen zijn: skierg, sled push, sled pull, burpee broad jumps, rowing, farmers carry, sandbag lunges and wall balls. Zegt je dit nu helemaal niets? Niet erg! Kom gezellig langs en we laten het je zien, voelen en beleven.
Dat kan zeker! Aangezien we ongeveer 250 m2 aan sportruimte hebben, is er vast een plekje waar jij kan werken aan je eigen trainingsschema! Let op: schrijf je altijd in via de SportBit app, zodat jouw plekje is gereserveerd.

Ook dat is mogelijk. Je kunt gaan voor een onbeperkt open gym abonnement inclusief persoonlijke programmering. Hiermee krijg je een persoonlijk trainingsprogramma op jouw doelen, een intake en bewegingsanalyse. Jouw progressie houd je bij via de app. Daarnaast ontvang je wekelijkse feedback en check-in van jouw coach! Een stapje verder is het Maintrain All-In abonnement. Dan worden er, bovenop het bovenstaande, elke maand 2 personal training sessies ingepland waarin we gaan coachen op jouw doelen. Vraag ons gerust om de mogelijkheden of raadpleeg alvast deze website onder het kopje ‘prijzen’.

Zet nu de eerste stap

Maak het onmogeljke mogelijk

Ga aan de slag

Sluit hieronder meteen jouw lidmaatschap af. Liever eerst de sfeer proeven? Schrijf je dan in voor de gratis proefweek.