Zelf eerst sportsessies ervaren? Start met een gratis proefweek!

Veelzijdig trainen

WOD

Samen knallen naar een fittere jij!

Over WOD

Bij de WOD (workout of the day) draait het allemaal om veelzijdigheid. We bieden een breed scala aan oefeningen aan om jouw kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren. Onze ervaren Maintrainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren, ongeacht je fitness. Bij de WOD workout beginnen we met een algemene warming-up, waarna we overgaan naar een krachtblok. In onze sportschool krijg je alles tot in de puntjes uitgelegd!

Speerpunten

We leggen duidelijk uit hoe je een oefening uitvoert en wat de meest gemaakte fouten zijn. Wanneer je zelf aan de slag gaat, is er altijd een Maintrainer die je helpt en motiveert waar nodig is..

Als trainingsafsluiting ga je samen met de groep aan de slag met de workout of the day (WOD). Deze WOD is, zoals de naam al zegt, elke dag anders. Alle oefeningen zijn aan te passen aan jouw niveau. De WOD workout is voor iedereen haalbaar en uiteraard ook uitdagend!

Waarom WOD voor jou werkt:

Handig om te weten

Zet vandaag de eerste stap.

Jouw vragen over WOD beantwoord

frequently asked questions

W.O.D. staat voor ‘Workout of the Day’. Elke WOD is anders, zodat je nooit dezelfde workout uitvoert. Door met verschillende oefeningen, combinaties of intensiteit te trainen is de WOD training elke dag anders bij de sportschool in Hilvarenbeek.

De W.O.D. duurt bij Maintrain 60 minuten per les. Interesse? Schrijf je nu direct in! Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit Tilburg, Reusel, Berkel-Enschot, Riel en Goirle.

Bij Maintrain kun je je met maximaal tien personen inschrijven voor de WOD workout. Dus wees er snel bij! Begin jouw fitness avontuur bij de sportschool van Hilvarenbeek.

Bij Maintrain kun je verschillende oefeningen verwachten op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie. Ervaar de WOD in onze sportschool met begeleiding.

Ja, een W.O.D. is voor iedereen geschikt. Je hoeft niet na te denken over wat je gaat trainen en je kan handig gebruik maken van de expertise van jouw Maintrainer. Onze sportschool biedt de beste WOD workouts aan met begeleiding!

Dat kan zeker! Onze sport groepslessen zijn gevarieerd en bestaat uit WOD’s, Weightlifting, Hyrox en Core & Control. Zo gevarieerd als je wilt dus! Onze personal trainers helpen jou verder!

Ook dat is mogelijk. Je kunt gaan voor een onbeperkt open gym abonnement inclusief persoonlijke programmering. Hiermee krijg je een persoonlijk trainingsprogramma op jouw doelen, een intake en bewegingsanalyse. Jouw progressie houd je bij via de app. Daarnaast ontvang je wekelijkse feedback en check-in van jouw coach! Een stapje verder is het Maintrain All-In abonnement. Dan worden er, bovenop het bovenstaande, elke maand 2 personal training sessies ingepland waarin we gaan coachen op jouw doelen. Vraag ons gerust om de mogelijkheden of raadpleeg alvast deze website onder het kopje ‘prijzen’.

Ga aan de slag

Sluit hieronder meteen jouw lidmaatschap af. Liever eerst de sfeer proeven? Schrijf je dan in voor de gratis proefweek.