Til je skills naar een hoger niveau!

Gymnastics

Ga jij jouw skills verbeteren?

Over gymnastics

Bij onze Gymnastics lessen draait alles om controle, techniek en het verbeteren van bewegingen. Of je nu net begint of al meer ervaring hebt, je leert gymnastic oefeningen zoals kipping pull-ups, handstand push-ups, muscle-ups, wall walks, en nog veel meer. Onze ervaren Maintrainers staan klaar om je stap voor stap te begeleiden, zodat je je kracht, mobiliteit en coördinatie kunt verbeteren.

De les begint met een warming-up om je lichaam voor te bereiden, gevolgd door een techniekgedeelte waarin we één specifieke gymnastics beweging onder de loep nemen. Tijdens de mini-workout pas je deze nieuwe skill direct toe en werk je verder aan de spiergroepen die je nodig hebt om deze beweging onder de knie te krijgen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt gaan.

Speerpunten

We leggen stap voor stap uit hoe je de technieken op de juiste manier uitvoert en helpen je veelvoorkomende fouten te voorkomen. Tijdens de training is er altijd een Maintrainer in de buurt om je te corrigeren en te motiveren.

Het doel is om je niet alleen sterker te maken, maar ook je techniek te perfectioneren, zodat je deze bewegingen met gemak kunt integreren in je andere workouts.

Waarom een Hyrox training helemaal voor jou is:

Handig om te weten

Verbeter je gymnastic skills

Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek

Ga aan de slag

Sluit hieronder meteen jouw lidmaatschap af. Liever eerst de sfeer proeven? Schrijf je dan in voor de gratis proefweek.